Relaks po pracy opinie

Jak dbać o marketing firmy? Jak wypromować markę w mediach społecznościowych? Jak zbudować dobrą stronę internetową? Czy warto pisać bloga?
Awatar użytkownika
Tamika
Posty: 31
Rejestracja: 19 lip 2019, 14:43

Relaks po pracy opinie

Post autor: Tamika »

Szukam inspiracji na ciekawy prezent dla zapracowanej koleżanki. Namierzyłam ten sklep: https://www.relaks-po.pl/ ? Asortyment idealnie wpasowuje się w idee podarunku dla zapracowanych, którzy zasłużyli na porządny relaks! Co sądzicie? Znacie?

Awatar użytkownika
wojtek40
Posty: 42
Rejestracja: 20 paź 2019, 10:47

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: wojtek40 »

W moim przypadku relaksuję się po pracy stosując do tego drążek . Który kupiłam po promocyjnej cenie tutaj https://www.marbo-sport.pl/product-pol- ... didas.html . Łatwo trafia w określone mięśnie osłabione wytężonym wysiłkiem .Pomaga zmniejszyć bóle mięśni , poprawia krążenie krwi przed i po treningu oraz przyspiesza czas regeneracji

https://mirapolnext.pl/domek-do-kolorowania-disney-pixar-hw5869-auta-p-7447.html

Awatar użytkownika
kolorowo
Posty: 44
Rejestracja: 07 sty 2020, 16:47

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: kolorowo »

Ja mam pracę siedzącą dlatego po pracy najbardziej lubię wyjść na siłownię. Myślę, że ćwiczenia fizyczne pomagają nie tylko sylwetce ale też psychice. Bardzo dobrze czuję się ćwicząc na siłowni i wiem, że jest to czas tylko dla mnie. Ciekawą ofertę można znaleźć tu: https://www.energym.com.pl/. Myślę, że każdy może polubić siłownię i warto się odważyć tam pojsć.

Awatar użytkownika
bzentrzystrzywysz69
Posty: 86
Rejestracja: 18 lut 2020, 19:16

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: bzentrzystrzywysz69 »

Jeżeli chodzi o hobby to ja uwielbiam czytać ksiazki, niedawno znalazłam bardzo fajną ofertę na stronie https://www.taniaksiazka.pl/jak-nie-umr ... 27514.html mam nadzieję że jak będzie premiera to dam radę zamówić sobie tą pozycje bo ciekawie sie zapowiada.

Awatar użytkownika
kolorowo
Posty: 44
Rejestracja: 07 sty 2020, 16:47

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: kolorowo »

Myślę, że wszystko zależy od rodzaju pracy jaką wykonujemy. Jeśli to praca siedząca to warto aktywnie spędzać czas wolny. Myślę, że każdy może znaleźć jakiś sport dla siebie nawet jeśli nie lubiliśmy ćwiczyć w szkole i unikaliśmy wfu. Ja jestem tego przykładem. Ciekawą ofertę znalazłam tu: https://www.daniken.com.pl/wakizashi-miecz-japonski. Myślę, że warto zapoznać się z ofertą.

Awatar użytkownika
Ania
Posty: 43
Rejestracja: 13 maja 2020, 16:37

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: Ania »

Ja lubię po pracy dla relaksu iść na spacer do parku, mój mąż za to woli gry zespołowe. Niedawno znalazł nową pasję jaką jest koszykówka. Szybko złapał bakcyla i znalazł kumpli, z którymi stworzył drużynę. Zamówili sobie stroje ze strony https://powerman.com.pl/322-stroje-koszykarskie tak żeby wyglądali jak drużyna i muszę powiedzieć wygląda to fantastycznie.

Awatar użytkownika
Lela
Posty: 150
Rejestracja: 08 paź 2019, 7:35

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: Lela »

Nie pamiętam kiedy ostatnio czytałam książkę, człowiek się rozleniwia i wybiera częściej telewizje to muszę przyznać. Internet też robi tu swoje. Tu mogę dokładnie wybierać to co będą oglądać, czytać. Mam tak sprawdzony portal https://niezalezna.pl/dzial/swiat Można znaleźć tu wiele ciekawych artykułów na różne tematy.

Awatar użytkownika
koreczek
Posty: 65
Rejestracja: 24 lip 2019, 9:40

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: koreczek »

Teatr lub książka, przy czym to pierwsze traktuje jako taką bardziej wyniosłą chwilę ;) Wchodzę na http://spotkaniakultur.com/ i tam zawsze coś ciekawego wpadnie mi w oko. Ostatnio trafiłam na spektakl NIC, Pana Garbaczewskiego. Czytałam wiele dobrego o tym, więc uważam, że warto, tym bardziej, że 4 września akurat mam czas.

Awatar użytkownika
pikachuu
Posty: 35
Rejestracja: 07 sie 2019, 14:49

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: pikachuu »

koreczek pisze:
17 sie 2020, 9:50
Teatr lub książka, przy czym to pierwsze traktuje jako taką bardziej wyniosłą chwilę ;) Wchodzę na http://spotkaniakultur.com/ i tam zawsze coś ciekawego wpadnie mi w oko. Ostatnio trafiłam na spektakl NIC, Pana Garbaczewskiego. Czytałam wiele dobrego o tym, więc uważam, że warto, tym bardziej, że 4 września akurat mam czas.
Ooo super, też się wybieram z tym że 19 września na sztukę Trojanki http://spotkaniakultur.com/pl/node/1908 Gra w niej Katarzyna Figura! nie moge sie doczekac

Awatar użytkownika
Matrion
Posty: 97
Rejestracja: 07 paź 2019, 19:15

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: Matrion »

Może jakiś koncert, wypad do kina? To zawsze można załatwić praktycznie z dnia na dzień. No może jak są jakieś bardziej oblegane spektakle teatralne, koncerty, to warto wcześniej kupić bilety. Sprawdźcie sobie tu stronkę https://biletyna.pl/ Łatwo tu znaleźć coś ciekawego dla siebie.

Łukasz

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: Łukasz »

Siłownia, kino zamknięte więc pozostaje mi relaksować się przy ulubionej grze w sieci. Aktualnie gdy również pracuję z domu musiałem zmienić swe łącze internetowe na szybsze i bez limitowe. Udało mi się upolować ciekawą ofertę w Elpos, która znakomicie jest dopasowana do aktualnych moich potrzeb. Żona również zyskała i może teraz oglądać swe ulubione seriale w sieci.

Awatar użytkownika
paulinabb
Posty: 82
Rejestracja: 20 sty 2020, 9:21

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: paulinabb »

Wydaje mi się, że doskonałym prezentem mogą być świece zapachowe i herbaty ziołowe ;) W końcu kto z nas nie marzy o odpoczynku po pracy przy aromatycznych świecach i ziołowej, uspokajającej herbacie ;)

Mikeń

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: Mikeń »

Jeśli o mnie chodzi to naprawdę fajnie sprawdzają się gry komputerowe, szczególnie wieczorem jak chcę żeby moja głowa trochę odpoczęła od codziennych problemów. Jeśli szukacie ciekawych propozycji i jednocześnie fajnych tytułów gier przygodowych na komputer to polecam zajrzeć na https://www.taniomania.pl/t/gry-przygodowe-pc gdzie sporo propozycji zestawili i też łatwiej znaleźć sklep gdzie są najlepsze ceny :)

krzyś

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: krzyś »

Zbieram zarówno stare jak i nowe egzemplarze. Ostatnio zwróciłam szczególną uwagę na kolekcje, jakie prezentuje Skarbnica Narodowa https://www.skarbnicanarodowa.pl/polska-numizmatyka , bo naprawdę są warte uwagi. Mój znajomy jest kolekcjonerem i często robi u nich zakupy. Zachęciły mnie również niezwykle pozytywne recenzje innych klientów. Sami zerknijcie, mają wyjątkowo piękne okazy

Bartuś

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: Bartuś »

Po pracy zawsze staram się spędzać czas ze swoimi dziećmi. Wymyślam różne gry i zabawy, żeby jakoś kreatywnie zająć ich czas. Tym razem postanowiłam zamówić nowe paletki do badmintona, ponieważ wiem, jak wielką radość sprawia im gra w lotki. Mam nadzieje, ze w weekend znajdziemy trochę czasu, zeby pograć w nie całą rodziną.

Awatar użytkownika
Omelka
Posty: 28
Rejestracja: 20 mar 2020, 18:17

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: Omelka »

Macie stresującą pracę? Może warto pomyśleć o jej zmianie? Ja długo nad tym się nie musiałam zastanawiać jak zaczęłam przeglądać oferty pracy Wrocław i okolice trzeba dać sobie szanse i uwierzyć w swoje możliwości. Praca nie jest niczym na całe życie i zauważyłam, że coraz więcej ludzi ma właśnie taką opinie na ten temat.

Awatar użytkownika
likuda
Posty: 74
Rejestracja: 18 cze 2019, 22:02

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: likuda »

Bardzo przyjemnym relaksem po pracy są ćwiczenia. W końcu mówi się, że aktywny wypoczynek jest zdrowy ;) Ja sobie przeglądam ergometry wioślarskie , bo chciałabym taki sprzęt do domu zamówić i w wolnych chwilach na nim ćwiczyć, by popracować nad kondycją

Tomuś53

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: Tomuś53 »

kolorowo pisze:
09 mar 2020, 13:49
Ja mam pracę siedzącą dlatego po pracy najbardziej lubię wyjść na siłownię. Myślę, że ćwiczenia fizyczne pomagają nie tylko sylwetce ale też psychice. Bardzo dobrze czuję się ćwicząc na siłowni i wiem, że jest to czas tylko dla mnie. (...)
Również stawiam na siłownie. Jest to relaksujące.
____
siłownia w rzeszowie

Zośka

Re: Relaks po pracy opinie

Post autor: Zośka »

Postanowiłem stworzyć własną, domową siłownie, aby zadbać o swoje ciało. Przeglądając sklepy internetowe natrafiłem na ofertę sklepu internetowego K-SPORT, gdzie zamówiłem talerze do sztangi oraz wiele innego sprzętu w naprawdę atrakcyjnych cenach. Co sądzicie o ofercie?

ODPOWIEDZ