Branża Medyczna

Odkwaszanie organizmu z chlorellą i jęczmieniem Green Ways

• Zakładki: 29


Niezdrowa dieta, brak aktywności fizycznej (lub zbyt intensywne treningi), zbyt mała ilość snu, stres oraz używki to główne przyczyny zakwaszenia organizmu. Objawia się ono chronicznym zmęczeniem, bólami głowy, brakiem koncentracji, zgagą, wzdęciami i ogólnym osłabieniem organizmu. Dowiedz się, jak odkwasić organizm. Zadbaj o swoje zdrowie już dzisiaj!

Chlorella i jęczmień Green Ways – najważniejsze właściwości

Chlorella i jęczmień od Green Ways to flagowe produkty marki, która z wyjątkową precyzją podchodzi do produkcji tej cennej dla zdrowia zielonej żywności. Zarówno chlorella, jak i jęczmień Green Ways uprawiane, zbierane i suszone są w najlepszych warunkach. Dzięki temu zachowują one wszystkie swoje właściwości.

Chlorella jest źródłem lizyny, fenyloalaniny i tryptofanu, które znakomicie wpływają na CUK – łagodzą bóle, poprawiają jakość snu, pozytywnie wpływają na zdolności poznawcze i logiczne myślenie. Jęczmień zawiera między innymi witaminy z grupy B, witaminę C oraz E, enzym  SOD oraz dużą ilość białka. Wspomaga więc regenerację organizmu i zwiększa odporność. Zarówno chlorella, jak i jęczmień wykazuję też silne właściwości antynowotworowe i odkwaszające organizm.

Skuteczne odkwaszanie organizmu z chlorellą i jęczmieniem Green Ways

Osoby, którym w codziennej gonitwie trudno znaleźć czas na przygotowywanie wszystkich pełnowartościowych posiłków i uprawianie sportów przez co najmniej 150 minut tygodniowo, powinny suplementować chlorellę lub jęczmień, celem odkwaszenia organizmu. Wybierając jeden spośród tych produktów, należy sugerować się wszystkimi właściwościami, które pozytywnie wpłyną na stan zdrowia i samopoczucie.

Artykuł powstał we współpracy z Naturiana.

Fot. Shutterstock.

comments icon0 komentarzy
0 komentarze
27 wyświetleń
bookmark icon

Napisz komentarz…

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.